Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И на тези умрели 155 коня ако им викате '' голям двигател''...
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      И на тези умрели 155 коня ако им викате '' голям двигател''...
      Е чак пък толкова....не са много, но не са и малко.Не всеки може да подържа бензинова кола над 150 коня в днешно време, мисля, че това ти е ясно колега. Повечето ми приятелчета си карат дизелчета по 90 коня рядко тук там някой 150 до 180 но както казвам рядко. Но говорим за бензин, наистина е трудно да се подържа, в смисъл такъв за горенето говоря, моята не я спирам като цяло и си я ръчкам доволно. Мерцедес CLK дето е 170 коня компресора си го ям....Какво повече да иска човек. Тези 155 коня на тези алфи си вървят доволно за конете. Иначе, който има възможност да кара и 500 коня, аз имам до толкова и ми е предостатъчно. Идеята е като изпреварвам, като задам и да не се чуди и тези коне ми вършат точно това. Както казах, за Българският стандарт 155 коня бензин, не са малко, поне според мен...

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        И на тези умрели 155 коня ако им викате '' голям двигател''...
        Оти що им е?
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• 166 с тези коне не е бегачка, но си изпреварвам съвсем спокойно. На 156 съм карал такъв мотор в доста добро състояние, имаше много добра тяга за това купе. Сигурно на 145 ще се чувства още по-добре този мотор.

Comment

• Не ми харесва цената на supercharger kit-a за 56цата.
            ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
              Не ми харесва цената на supercharger kit-a за 56цата.
              Хахаха....и на мен...иначе е арен.

Comment

• Дайте да се пазарим, може и да свалят некой лев.
                Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  Хахаха....и на мен...иначе е арен.
                  Аз нямам предвид този на аутоделта а другия , но и другия не е за 5 лева.
                  ...

Comment

• Кажи цената на С530 ако не се лъжа.
                    Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                      Аз нямам предвид този на аутоделта а другия , но и другия не е за 5 лева.
                      Другия не го знам,ако става и за моята светни ме.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                        166 с тези коне не е бегачка, но си изпреварвам съвсем спокойно. На 156 съм карал такъв мотор в доста добро състояние, имаше много добра тяга за това купе. Сигурно на 145 ще се чувства още по-добре този мотор.
                        Дори с TS 1,8 156 има повече коне на килограм отколкото 166 - цата със 155 коня.
                        2.0 си дава доволно тяга за 156.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• По принцип алфа 75,155,156,159 са един клас кола,по каталог и в всички официални документи,пишат,че 155 е официалния,заместник,на75,за 156 пишат същото,че е заместника на 155,и после идва 159.На официалното представяне на времето,на 159,на въпроса защо не се казва 157,жабетата отговориха,че е ползвана много напреднала и авангардна технология,при направата на колата,и името и е 159 за това.После ,че е пораснала малко,е нормално,понеже всички коли след 2000 година пораснаха малко повече, от предшествениците си.
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Дори с TS 1,8 156 има повече коне на килограм отколкото 166 - цата със 155 коня.
                            2.0 си дава доволно тяга за 156.
                            Като си търсих кола карах няколко 156-ци 1.8, нищо общо като вървеж със 166-цата. Явно са били тотално издухани. Иначе 2.0 156 си теглеше осезаемо добре, особено на ниските предавки.

Comment

• Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
                              Е чак пък толкова....не са много, но не са и малко.Не всеки може да подържа бензинова кола над 150 коня в днешно време, мисля, че това ти е ясно колега. Повечето ми приятелчета си карат дизелчета по 90 коня рядко тук там някой 150 до 180 но както казвам рядко. Но говорим за бензин, наистина е трудно да се подържа, в смисъл такъв за горенето говоря, моята не я спирам като цяло и си я ръчкам доволно. Мерцедес CLK дето е 170 коня компресора си го ям....Какво повече да иска човек. Тези 155 коня на тези алфи си вървят доволно за конете. Иначе, който има възможност да кара и 500 коня, аз имам до толкова и ми е предостатъчно. Идеята е като изпреварвам, като задам и да не се чуди и тези коне ми вършат точно това. Както казах, за Българският стандарт 155 коня бензин, не са малко, поне според мен...
                              За мен това е може да се каже, че е голям мотор, погледни 155 и 670, изглежда малко- нали
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5n5iwa
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
                                Кажи цената на С530 ако не се лъжа.
                                Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Другия не го знам,ако става и за моята светни ме.
                                Цена на базовия кит е 2300 евро без ддс и става за всички арезе V6 24V атмосферни двигатели.

Включва : Rotrex C30-94, планка , допълнителни ремъци , ролки и всичко за масленото охлаждане на rotrex-a.
                                Най-ценното е че всичко по монтирането и задвижването на rotrex-a e direct bolt-on !
                                Няма инжектори, интеркулер, тръби , remap, усилен съединител и LSD.
                                ...

Comment

Working...
                                X